? ??????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to
your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new c BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, February 16, 2010

Nak Tumpang Jap Je....DANISH

Hai salam..celamat pagi semua..he3 masa ni danish tulis masa pagi taw..jangan tekejut sajer je nak tumpang kat blog pakcik shah ni..masa danish tulis blog ni die kan kat rtm tengah konti..he3 curik2 la tulis..opssss tak baik mencuri taw..danish umo baru 2 tahun lebih cikit je.. nak tulis pun teragak2...danish nak ceter cikit ari tu kan danish pergi city park main2 kat saner seronok sangat sebab jumpe kawan2 pakcik shah pun ada cibuk je die he3 jangan marah ek pakcik cah..

danish pergi sane dengan mama dan papa ye la danish nikan kecik lagi maner la pandai nak bawak kete..danish bawak kete mainan je he3 comel tak gelak danish..


Ishhh time ni danish cemburu sangat2 dengan abang yang panjat besi ni..danish nak panjat tapi danish tak uleh anjat..danish kecik sangat..takpe la nanti bila dah besar danish panjat klcc he3

ishhhh cibuk je pakcik shah muhamad ni orang nak citer2 die ada pulak..




danish sedang menuju ke tangga kejayaan..



tengok tu ada lagi die...tapi danish cayang taw pakcik shah ni..sebab die selalu belikan danish punye mainan..antaranye ben 10.utraman emmm..banyak lagi lupe la heheh













masa kat taman ni danish ramai dapat kawan2..semuanye baik2 berpeluh danish main sampai tak ingat nak balik....
















Ni la yang danish paling suke..utraman..semua barang danish utraman taw sampai seluar kecik danish pun gambar utraman hehehehe









hahahaahahahah comel tak danish









Selepas je danish mainkan..danish terus basuh tangan danish..danish takot kuman..lagi2 h1n1 takotnye..came2 kita jaga kebesihan ye,,,ok la danish nak gi mum2 ni..nanti kalu ada masa danish tulis lagi ek kat blog ni..itu pun kalau pakcik shah bagi la..ok tatatututiti jumpe agi salam cemua muuuuahhh











Friday, February 12, 2010

DINNER TERAKHIR DI TEMINAL ONE SREMBAN

Salam satu malaysia kepada semua yang masuk ke blog shah..dah lama tak jumpe kan..sorry coz buzy sikit sekarang ni..cume shah nak kongsikan dinner terakhir shah di teminal one..coz hujung bulan dua ni shah last kat teminal one ncoz nak fokus sepenuhnya di RTM..memang berat juga shah nak lepaskan keje di teminal one tapi apa yang shah pegang untuk seseoarng itu ingin berjaya die perlu melakukan pengobanan dalam apa jua pun....he3 dah macam pakar motivasi lah pulak.. Ni sebahagian orng2 kuat di teminal one..malam tu sampai kembung perut shah naik juga la berat badan 2kg tapi still maintain

dinner malam tu bertempat di Klana resort..macm2 ada best juga la coz dapat juga kita orang tenangkan fikiran..

James Bond..heheheheh...






Cik Dura..pangkat akak2 je ataupun makcik2 he3...apapun shah banyk timba pengalaman di teminal one macm2 yang shah dapat di teminal one dengan pengalaman yang ada shah akn curahkan di RTm utamanya di Negerifm sekarang..tq teminal one..




Friday, January 29, 2010

PELAWANAN PERSAHABATAN DINTARA NEGERIFM VS SPRM

Pelawanan persahabatan sering diadakan oleh pihak negerifm yang mana pelawanan kali ini pertemuan Rmnegerifm menentang SPRM di padang SDAR bersebelahan dengan kompleks penyiaran Negerifm... Sebelum Memulakan Pelawanan Kedua2 Pasukan Bergambar sebagai tanda kenangan.. shah muhamamd paling kecik heheheh


Ayam tambat..opppss ayam tambatan neegrifm shah muhammad dan helmi huuhu
Kecewa helmi bila pasukan sprm menjaringkan gol aduh....



Pasukan sprm betul2 memberikan cabaran kepada pasukan negerifm



Shidah muji juruteknik pun turun padang untuk memberikan sokongan tembamnya...



Penyelia Puan Niti pun datang juga taw...





shah Drogba..Chelsea..ehhh Negerifm la..






azmi Omar Penjaring gol kedua Negrifm tandukan yang cantik dilakukan..







Saper tu berjesi no-11








Ewah2 manjanyeeee










En.zaidi bujang kbr kami memberikan kritikan kepada para permain..uhhhh takotnye..









ehhhh ni memberi keterangan atau menari hahaahaha












Seperti biasa sebelum memulakan pelawanan kita panaskan badan dulu..











Satu semangat kesukanan yang ditunjukan oelh Pasukan Rm Negerifm














SElepas selesai je perlawanan pihak sprm memberiakan hadiah cendrahati kepada semua permain termasuklah yang tak main hahaha













semangat betul bila dapat hadiah
















"PAkcik Dapat HAdiah""" hehehhe Walaupaun pada pelawanan pada petang itu pasukan negerifm tewas kepada SPRM..tapi tak la banyak 4-2 je..ok latu..dari 10-0 betul tak yang penting kami dapat mengeratkan lagi hubungan dengan pihak SPRm.Taniah diucapkan kepada semua permain kerana menunjuk komitmen sepenuhnya SHABAS!!!!!
















Friday, January 15, 2010

TARIAN SATU MALAYSIA

TARIK nafas lepas huhuhhhhh......tarian satu malysia yang belangsung di padang awam sri menati seaawl jam 7.30 minit pagi memang mencergas minda dan kesihatan..walapun penat tapi memang seronok kerana ramai juga yang datang untuk bersenam tarian satu malaysia Yang mane tarian ini dikemudi oleh dj Fazrien dan dj liyana yang diangotai oleh khalaf Nen Serampang Laut Kak akma Dari bahagian Pertabiran Dan shah Muhammad la..

sebahagian Pengunjung yang menari tarian satu malaysia..


Satu Dua Tiga Pusiang Kanan Tiga Lagi....

tengok pakcik ni Masih cergas untuk menari tarian satu malaysia Taniah!!!








Diakhir Tarian satu malaysia..ada nye tarian poco-poco dan chiken dance yang di ketuai oleh en.zaidi walupun penat tapi pengujung2 semua nampak terhibur..





Tuesday, January 12, 2010

LATIHAN FUTSAL DI PAROI

Huhhhhhhh......penat dan seronok main futsal ni.... ini semua sempena pelawanan persahabatan bola sepak Kerabat Diraja dengan Selebriti pilihan Radio Malaysua Negerifm Pada 17,Jan.10'jadi kami memulakan latihan sebelum meghadapi pelawanan yang sebenar..untuk memastikan fizikal dan mental kami kuat dan cergas hahahahah... Dua wira selebriti Negerifm sebelum memulakan latihan.


Khalaf Ronaldo Dan Shah Carlos

Bersedia Untuk Memulakan Latihan..dengan stokin pendek heheehh


Ramai juga selebriti negerifm yang sertai termasuklah Ketua Bahagian rancangan Kami En.zaidi bujang @ Zaidi drogba...turut serta juga artis2 yang akan bersama memeriahkan pelawanan pada hari tersebut..

Gaya mesti perlu...






Walupun keletihan tetapi tetap bersemangat






Wow seksinya....





Harapan kami supaya pelawanan persahabatan ini akan dapat memeriahkan lagi sempena Ulangtahun Keputeraan DYMM Yang Di-pertuan Besar Negeri Sembilan ke-62 yang akan diadakan di padang Awam,Bandar Diraja Sri Menati Kuala Pilah..Datanglah beramai-ramai





Sunday, January 10, 2010

PELAWANAN PIALA SUMBANGSIH DI STADIUM PAROI

Inilah petama kalinye krewpagi mengulas di Stadium Tuanku Abdul Rahman paroi yang dibimbing oleh dj Adam Tahir Dan Rauf abdul Rahman sempena pelawanan Pembukaan piala liga super.

Memang seronok sebab behadapan dengan Ribuan penyokong Yang datang Untuk memberikan sokongan kepada pasuakan masing2, yang mana pada malam itu petemuan yang amat sengit diantara Negeri9 menentang Selangor untuk merebut Piala Sumbangsih...Tetapi Pelawanan pada malam itu tidak memihak kepada pasukan n9 yang tewas 2-1 kepada selangor.
INilah sebahagian penyokong pasukan n9 yang membanjiri Stadium pada malam itu


Sorakkan menggegarkan stadium pada minit ke-26 Apabila n9 berjaya menjaringkan gol yang pertama





akhir kata taniah kepada pasukan n9 kerana menunjukan prestasi yang boleh membanggakan..bak kata jurulatih wan jamak.. n9 kalah pada malam itu kerana kalah dari pengalaman..dan terima kasih kepada semua penyokong n9 yang tidak henti2 memberikan sokongan SYABAS DIUCAPKAN