? ??????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to
your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new c BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, February 16, 2010

Nak Tumpang Jap Je....DANISH

Hai salam..celamat pagi semua..he3 masa ni danish tulis masa pagi taw..jangan tekejut sajer je nak tumpang kat blog pakcik shah ni..masa danish tulis blog ni die kan kat rtm tengah konti..he3 curik2 la tulis..opssss tak baik mencuri taw..danish umo baru 2 tahun lebih cikit je.. nak tulis pun teragak2...danish nak ceter cikit ari tu kan danish pergi city park main2 kat saner seronok sangat sebab jumpe kawan2 pakcik shah pun ada cibuk je die he3 jangan marah ek pakcik cah..

danish pergi sane dengan mama dan papa ye la danish nikan kecik lagi maner la pandai nak bawak kete..danish bawak kete mainan je he3 comel tak gelak danish..


Ishhh time ni danish cemburu sangat2 dengan abang yang panjat besi ni..danish nak panjat tapi danish tak uleh anjat..danish kecik sangat..takpe la nanti bila dah besar danish panjat klcc he3

ishhhh cibuk je pakcik shah muhamad ni orang nak citer2 die ada pulak..




danish sedang menuju ke tangga kejayaan..



tengok tu ada lagi die...tapi danish cayang taw pakcik shah ni..sebab die selalu belikan danish punye mainan..antaranye ben 10.utraman emmm..banyak lagi lupe la heheh













masa kat taman ni danish ramai dapat kawan2..semuanye baik2 berpeluh danish main sampai tak ingat nak balik....
















Ni la yang danish paling suke..utraman..semua barang danish utraman taw sampai seluar kecik danish pun gambar utraman hehehehe









hahahaahahahah comel tak danish









Selepas je danish mainkan..danish terus basuh tangan danish..danish takot kuman..lagi2 h1n1 takotnye..came2 kita jaga kebesihan ye,,,ok la danish nak gi mum2 ni..nanti kalu ada masa danish tulis lagi ek kat blog ni..itu pun kalau pakcik shah bagi la..ok tatatututiti jumpe agi salam cemua muuuuahhh











Friday, February 12, 2010

DINNER TERAKHIR DI TEMINAL ONE SREMBAN

Salam satu malaysia kepada semua yang masuk ke blog shah..dah lama tak jumpe kan..sorry coz buzy sikit sekarang ni..cume shah nak kongsikan dinner terakhir shah di teminal one..coz hujung bulan dua ni shah last kat teminal one ncoz nak fokus sepenuhnya di RTM..memang berat juga shah nak lepaskan keje di teminal one tapi apa yang shah pegang untuk seseoarng itu ingin berjaya die perlu melakukan pengobanan dalam apa jua pun....he3 dah macam pakar motivasi lah pulak.. Ni sebahagian orng2 kuat di teminal one..malam tu sampai kembung perut shah naik juga la berat badan 2kg tapi still maintain

dinner malam tu bertempat di Klana resort..macm2 ada best juga la coz dapat juga kita orang tenangkan fikiran..

James Bond..heheheheh...






Cik Dura..pangkat akak2 je ataupun makcik2 he3...apapun shah banyk timba pengalaman di teminal one macm2 yang shah dapat di teminal one dengan pengalaman yang ada shah akn curahkan di RTm utamanya di Negerifm sekarang..tq teminal one..