? ??????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to
your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new c BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, June 21, 2009

NAK TAHU TAK.....

Ibarat LAyang-LAyang Terputus Talinya


Akulah spiderman Malaysia



YO...YO....Wazup2



Antara lelaki N wanita Barangan saper paling Panjag ha ha ha....





Ewah.....Joget LAmbak tu....Tapi mcm Pelik je....

Cube Tengok Btul2.....





Akulh...hero malaysia....






MAzlan pet..pet..Masa promosi Jgn pandg blakang

congkak




Promosi Ceter Syurga Cinta








Azlie juling di promosi jgan Pandg blakang congkak









Ali xpdc N Apul K.L fm


Selain i keje di radio....isnin hingga jumaat..Ni lah keje 4time i....biasa la.. zaman sekrg ni mmg kene buat keje lebih masa jumaat hingga ahad i keje di terminal one sermban...
Sebagai Mc n Dj...
Keje mmg Best coz berintraksi dengan Pengujung..N yang Paling Best Wat show Sama2 Dengan Artis...Tumpang glomor...la.. Ha ha ha...






















Monday, June 15, 2009

KELUARGA RaDiO MALAYSIA NEGERIFM

Crew pagi@negeri Anuar yo yo..Penerbit tu..Amy penglipur lara..KaH Kah Kah dengan Gelaknye..LEla Bandung N Me Shah muhammad


Keluarga RAdio Malaysia Negeri fm N My PArents

Salam Pekenalan


wazup malayzia...............sjak dah jadi peyampai kt radio ni memang buzy gileeeee... tapi fist time masuk konti pada 1 april menggil satu badan.....

nasib baik ada otai-otai yang tunjuk ajar...

tapi mmg best laa coz bnyak pngalaman yang bleh dapt...

dgn pendengar yang memang spoting....

"APA lagi Jom laa Dngar Radio malaysia Negeri fm!!!!!!!!